Webdesign

Bij WebBuro West Nederland vinden we dat er veel aandacht besteed moet worden aan het DESIGN van uw website.

 

Uw design wensen

Het maken van een perfect design voor u begint eerst met een goed gesprek. In dit gesprek zullen we de wensen en eisen bespreken waar de website aan moet voldoen, bijvoorbeeld het gebruik van de juiste kleuren, lettertypes en uitstraling die bij u past. Wanneer u al beschikt over een huisstijl zullen de vormgevers dit als leidraad gaan gebruiken, maar uiteraard is WebBuro West Nederland ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van een huisstijl. Denk hierbij aan een nieuw logo, visitekaartjes en briefpapier. U krijgt in dit gesprek ook advies over het gebruik van social media en internetmarketing, welke een steeds groter onderdeel worden binnen het gebruik van (zakelijke) internettoepassingen.

 

Het ontwikkelen van het design

Met de besproken punten en overig materiaal zullen we een eerste opzet creëren. Dit ontwerp wordt vervolgens samen besproken en in goed overleg waar nodig aangepast aan uw wensen.

 

Het implementeren in het CMS

Wanneer het webdesign goedgekeurd is gaan we het implementeren in ons content management systeem CosMoS 3.0.

 

 

WebBuro: meer dan 10 jaar ervaring

Het creatieve team van webburo heeft al meer dan 10 jaar ervaring met concepten, huisstijlen en alle soorten designs voor de diverse media. Neem een kijkje in ons online portfolio om te zien wat we kunnen en wat wij voor u kunnen betekenen.

in de spotlight